08 Kasım 2015 Pazar 19:15
Elazığspor Sportif Direktörü Yıldız: Hedef Şampiyon Olmak

 

Yıldız, yaptığı açıklamada, Boluspor'la 0-0 berabere kaldıkları maçın ilk 15 dakikasında çok iyi oyun sergilediklerini, karşılaşmanın büyük bölümünün ise dengeli geçtiğini söyledi.

Galibiyet için çıktıkları maçtan bir puanla döndüklerini anlatan Yıldız, "Hedef şampiyon olmaksa deplasmanda alınan bir puanın da çok önemi var. Milli maçlar sebebiyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirip, 1461 Trabzon karşılaşmasıyla tekrar çıkışa geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Futbolcuları Prince Segbefia'nın Togo Milli Takım'na, Hamidou Traore'nin de Mali Ümit Milli Takımı'na çağrıldığını hatırlatan Yıldız, bunun kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Emrah Yıldız, takımda Berk Yıldız gibi çok sayıda yetenekli gencin bulunduğunu da vurgulayarak, bu oyuncuları milli takımlara kazandırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 08.11.2015 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.