22 Nisan 2015 Çarşamba 09:41
Elazığspor'da, Bayram Bektaş dönemi

ELAZIĞ  - PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da teknik direktörlük görevine Bayram Bektaş getirildi.

Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Ümit Özat'ın istifasının ardından teknik direktörlük görevi için, Katar'ın Umm-Salal Spor Kulübü'nde yardımcı antrenör olarak görev yapan Bayram Bektaş ile anlaştıklarını söyledi.

Bektaş'ın başarılı olacağına inandıklarını ifade eden Öztürk, şunları söyledi:

"Bizim bir telefonumuzla geldi. Kendisiyle görüşme yaptık ve kardeşimizden de şunu istedik. 'Sen gel takımı gör, oyuncuların durumu gör' dedim. Seninle altı haftalık sözleşme yapacağım. Takımı gör, duruma bak, bir analiz ortaya koy. Biz senden, sen bizden, oyuncu senden ve sen onlardan mutluysan tekrar masaya oturur, kontrat yaparız.' Bu süreçte bulunabilecek, bizi şu 6 hafta idare edebilecek en ideal pozisyon da budur."

Başkan Öztürk, kulübün içinde bulunduğu durum itibarıyla bu yılki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ancak takımın ilk yarıyı 23 puanla kapatmasıyla herkesin play-off'a göz diktiğini söyledi.

Ümit Özat ve teknik heyetin istifa etmesinin ardından sportif direktör Mehmet Kaplan'ın da kulüpten ayrılma kararı aldığını belirten Öztürk, Kaplan'ın istifasını da kabul ettiklerini sözlerine ekledi.  

 

Son Güncelleme: 22.04.2015 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.