15 Nisan 2015 Çarşamba 14:05
Elazığspor'da, Denizlispor maçı hazırlıkları

ELAZIĞ - PTT 1. Lig'de Elazığspor, sahasında Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

 Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenman, ısınma koşusuyla başladı. Dar alanda kısa pas çalışmasıyla süren idman, çift kale maçla tamamlandı.

Özat, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, küme düşme hattından uzaklaşmak adına Denizlispor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Denizlispor maçını kazanarak Altınordu karşılaşmasındaki puan kayıplarını telafi etmek istediklerini dile getiren Özat, Elazığspor'un yaşadığı maddi zorluklara rağmen ligde kalacağına inandığını belirtti.

Ligin bitmesine 7 hafta kaldığını ve  puan cetvelindeki son takımla aralarındaki 7 puanlık farkın kendileri için bir avantaj olduğunu söyleyen Özat, şunları kaydetti:

"Sezon başından beri hep şunu söyledim. Bu takım play-off iddiasından ve şampiyonluk iddiasından ne kadar uzaksa, küme düşmeden de o kadar uzak. Hatta dedim ki kırmızı kar yağarsa Elazığspor küme düşer. Orada şunu da ifade ettim. Burada birlik, bütünlük sağlanmazsa, STK'lar bu kulübe destek vermezse, taraftarlar bu kulübe destek olmazsa ve bu takıma maddi destek vermezsen her şey olabilir. Haftalar geçtikçe lig zorlaşıyor."

Son Güncelleme: 15.04.2015 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.