26 Mayıs 2016 Perşembe 00:23
Elazığspor'da Karataş Dönemi

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş, olağanüstü genel kurulda Elazığspor Kulübünün yeni başkanı seçildi.

Ögretmenevi Konferans Salonu'nda yapılan olağanüstü genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından gündem maddeleri okunarak oylamaya sunuldu ve kabul edildi.

Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk'ün istifasının ardından kulüp başkanlığı için Karataş ile Sebahattin Devecioğlu'nun adaylığını koyduğu kongrede zaman zaman gerginlikler yaşandı. Kongrede konuşmak için söz olan Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve kulüp delegesi Nafiz Koca'nın konuşmasına bazı delegelerin müdahale etmesiyle başlayan tartışmalar, salon dışına taştı. Gerginliğin sürmesi üzerine polis gruba biber gazıyla müdahale etti.

Daha sonra yapılan oylamada Karataş, 154 delegeden 101'inin oyunu alarak kulüp başkanlığına getirildi.

Karataş, Vartaş Elazığspor'u daha iyi bir noktaya taşımak için özveriyle çalışacaklarını ifade ederek, "Tüm provokatif eylemlere rağmen kurulumuz tamamlandı. Sağduyulu davranan arkadaşlarımıza ve delegelerimize teşekkür ediyorum, yeni yönetimimizin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Son Güncelleme: 27.05.2016 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.