29 Mayıs 2015 Cuma 17:47
FÜ öğrencilerinden 'Değerler Eğitimi' projesi

ELAZIĞ  - Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi 3. Sınıf öğrencileri Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Keban ilçesinde okul merdivenlerine mesaj yapıştırdı.

Proje kapsamında öğrenciler, ilçede yer alan Keban Musa Coşkun Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu,  Fevzi Çakmak İlkokulu ve Atatürk İlkokulu’nun merdivenlerine "insanlara değer ver", "eğitim kurtuluştur", "büyüklerine saygılı ol", "planlı ve düzenli çalış" şeklinde öğüt verici mesajlar içeren çıkartmalar yapıştırdı.

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Keban Musa Coşkun Ortaokulu Müdürü Hasan Karadayı, örnek projelerinden dolayı öğrencilere teşekkürlerini ifade ederek, "Pırıl pırıl altı gencimiz, okullardaki projelerini gerçekleştirebilmek ve maliyetini karşılayabilmek için kermes düzenlediklerini belirttiler. Değerlerimize sahip çıkan böyle gençlerimiz olduğu sürece, maneviyatımızı ve vatanımızı bize emanet eden, geçmişimizin kemikleri sızlamayacak ve bu gençlerle  gurur duyacaklardır" dedi.

Son Güncelleme: 29.05.2015 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.