11 Nisan 2015 Cumartesi 12:26
FÜ, TET Ar-Ge Proje Pazarı'na en fazla proje gönderen üniversite oldu

ELAZIĞ - Fırat Üniversitesi'nin () Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği’nin (TET) düzenlediği Ar-Ge Proje Pazarı'na en fazla proje gönderen üniversite olduğu bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, TET tarafından yüksek katma değerli ihracatı teşvik etmek amacıyla İstanbul Kongre Merkezi'nde dördüncüsü düzenlenen Ar-Ge Proje Pazarı'na 25 adet proje gönderen FÜ'nün en fazla proje gönderen üniversite olduğu belirtildi.

Program kapsamında, Bilgi ve İletişim Teknolojisi Uygulamaları, Enerji Üretim İletim ve Dağıtımına Yönelik Uygulamalar, Çevre ve Enerji Verimliliği Uygulamaları gibi farklı kategorilerde dereceye giren ilk 3 Ar-Ge projesinin sahiplerine 150 bin lira ödül verildiği kaydedildi.

Son Güncelleme: 11.04.2015 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.