15 Nisan 2015 Çarşamba 16:23
Gakgoşlar'da hedef galibiyet

ELAZIĞ  - PTT 1. Lig takımlarından Elazığspor'un basın sözcüsü Zülfü Aydıngöz, Denizlispor ile yapacakları maçla ilgili galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını belirtti.

Aydıngöz, yaptığı yazılı açıklamada, geçen hafta Altınordu karşısında alınan mağlubiyetin ve ortaya konulan futbolun Elazığspor camiasını ve kendilerini üzdüğünü ifade ederek, hafta sonu Denizlispor ile yapacakları maçta bu mağlubiyeti telafi edeceklerine inandıklarını aktardı.

Küme düşme hattındaki Denizlispor ile zorlu ve stresli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Aydıngöz, "Hem bizim için hem de Denizlispor için önemli bir karşılaşma. Denizlispor maçında, galibiyet dışında herhangi bir sonucu aklımızdan geçirmiyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız bu karşılaşmadan alacağımız galibiyet bizi gelecek haftalar için rahat bir pozisyona sokacaktır. İnşallah, bu zorlu karşılaşmayı kazanarak, üzerimizdeki kara bulutları da dağıtırız" ifadelerini kullandı.

Taraftarlara da seslenen Aydıngöz, Bucaspor maçında maraton tribünde bulunan taraftarların yaptığı kötü ve çirkin tezahüratlardan dolayı kulübün tribün kapatma cezası aldığını anımsatarak, kulübün daha fazla maddi ve manevi zarar görmemesi için taraftarlara bu konuda daha dikkatli olmaları çağrısında bulundu. 

Son Güncelleme: 15.04.2015 16:23
Anahtar Kelimeler:
GakgoşlardaHedef Galibiyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.