20 Haziran 2015 Cumartesi 18:51
Genç MÜSİAD'tan yardım paketi

ELAZIĞ  - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi bünyesindeki Genç MÜSİAD, ihtiyaç sahiplerine kuru gıda paketi yardımında bulunacak.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, İslam aleminde birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olarak bilinen ramazan ayı boyunca Genç MÜSİAD tarafından ihtiyaç sahibi ailelere 550 kuru gıda paketi dağıtılacağı belirtildi. 

Genç MÜSİAD üyelerinin destekleriyle hazırlanan yardım paketlerinin r ayı boyunca tespit edilen yardıma muhtaç ailelere ulaştırılacağı kaydedilen açıklamada, "Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde daha çok ihtiyaç sahibi insanımıza ulaşılması gerektiğinin farkındayız ve bu konuda sürekli çalışma içerisindeyiz. Yardım paketlerinin hazırlanmasına destek veren tüm Genç MÜSİAD üyelerine teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 20.06.2015 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.