04 Eylül 2015 Cuma 19:30
Genel seçime doğru

 Anavatan Partisi 17. dönem Elazığ Milletvekili olan ve vefat eden Mehmet Özdemir'in oğlu Murat Özdemir, milletvekili genel seçimi için AK Parti'den aday adayı oldu.

Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, babasının yarım bıraktığı hizmet emanetini devralmak için AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu bildirdi.

Açıklamasında üniversite eğitimini Çankaya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme Bölümünde tamamladığını, daha sonra ticaretle uğraştığını, birçok büyük firmanın enerji danışmanlığını yaptığını ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:

"Yabancı firmaların yurt içi temsilciliklerini ve Türkiye'deki danışmanlığını  da yürüttüm. Şimdi ithalat ve ihracatla uğraşıyorum. Girmiş olduğu bu yolda halkın teveccühüne ve desteğine talibim. İçinizden biri olmak ile her zaman gurur duyduğum en değerli künyem olarak yüreğimde taşıdığım Elazığ'a hizmet etme aşkını bana ilham eden kudret sahibi Allah'a şükrediyorum."

1 Kasım seçimlerinin Türkiye için önemine vurgu yapan Özdemir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ailemden aldığım Elazığ'a hizmet mirasını yeniden bir evladınız olarak yerine getirebilmem için bu bilinçle aday adaylığımı başlatmış bulunmaktayım. Bu zorlu ve bir o kadar da kutsal süreçte Elazığ'ın teveccühüne ve dualarına talibim."

Son Güncelleme: 04.09.2015 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.