14 Haziran 2016 Salı 15:18
Jandarma Komutanı İlker Temel'den Vali Murat Zorluoğlu'na ziyaret

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel, Vali Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Temel, jandarma teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü vesilesiyle yapılacak etkinlikler hakkında Vali Zorluoğlu’na bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zorluoğlu, teşkilatın en tepesinden en alttaki personeline kadar hepsinin bu önemli gününü kutladığını ifade etti.

Jandarmanın 177 yıllık tarihine çok büyük başarılar, toplumun huzuru ve güvenliği için çok önemli çalışmalar sığdırmış bir teşkilat olduğunu vurgulayan Zorluoğlu, "Bir taraftan şu an yoğun bir şekilde mücadele ettiğimiz terör örgütüne karşı hakikaten çok üstün hizmet anlayışı ile görev yapıyor. Diğer taraftan da tıpkı emniyet teşkilatı gibi bir kolluk kuvveti olarak suçun önlenmesi, suçluların takibi gibi, suç oluştuktan sonra suçlunun yakalanıp adli makamlara çıkarılması gibi farklı görevleri de üstün hizmet anlayışı ile yerine getiriyor." ifadelerini kullandı.

Jandarma teşkilatının kentte halkın huzur ve güven içinde yaşaması için gecesini gündüzüne katarak çalıştığına dikkat çeken Zorluoğlu, bugün Elazığ bir huzur kenti, bir huzur adası olarak anılıyorsa bunda İl Jandarma Komutanlığı'nın ve onun personelinin çok önemli bir rolü olduğunu gördüklerini kaydetti.

Zorluoğlu, bütün bu başarılı çalışmaları nedeniyle başta komutanlar olmak üzere bütün personeli kutlayarak, teşekkür etti.

Ziyarette Albay Temel, Vali Zorluoğlu’na Jandarma Genel Komutanlığı tarafından kuruluş yıl dönümü anısına hazırlanan asker maketi takdim etti.

Son Güncelleme: 23.08.2016 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.