27 Ocak 2016 Çarşamba 13:18
Keban Alabalık Kuran Kursunda Bilgi Yarışması Düzenlendi

  Keban ilçesindeki Alabalık Kur'an Kursunda bilgi yarışması düzenlendi

Keban Müftülüğü tarafından, ilçe müftülüğü binasında eğitim gören Kur'an kursu öğrencileri için bilgi yarışması gerçekleştirildi.

Müftülük tarafından hazırlanan 20 soruyu bilen Keban Alabalık Kur'an Kursu öğrencisi Sibel Akpunar tam puan alarak birinci olurken, Ezet Polat ikinci, Melek Bayır da üçüncü oldu.

Keban Müftüsü Abdulhamid Pehlivan, yaptığı konuşmada, bütün öğrencileri yüksek puan aldıkları için tebrik etti.

Kurs hocası Songül Aydemir'in de faaliyetleri ile müftülüğün takdirlerini topladığını ifade eden Pehlivan, emeğinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Kurs birincisi Akpunar da, aslında bu hediyelerin Keban Müftüsü Pehlivan ve kurs hocası Aydemir'e verilmesi gerektiğini belirterek, "Biz buraya bir şey bilmeden geldik. Bu zor diyebileceğimiz sorulara hatasız bir şekilde cevap verebiliyorsak, bu başarı sizindir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah sizden razı olsun" dedi.

Pehlivan, dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdi.

Kursa katılan bütün öğrencilere başarı belgesi verildi.

Son Güncelleme: 27.01.2016 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.