22 Eylül 2015 Salı 10:21
Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı,kısa kısa

İstanbul Bağcılar Belediyesi, Keban Belediyesine bir adet sulama aracı hibe etti.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, yaptığı açıklamada, İstanbul Bağcılar Belediyesi'nin kendilerine bir adet sulama aracı hibe ettiğini söyledi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya desteğinden dolayı teşekkür eden Atlı, şunları kaydetti:

''Belediye olarak araç fakiri bir belediyeyiz, Bu nedenle Bağcılar Belediyesinden hibe araç talebinden bulunduk. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın desteğiyle belediyemize sulama aracı hibe edilmiştir. Bağcılar Belediyesi daha önce de bir araç hibe etmişti. İlçemize yapmış oldukları bu ikinci araç desteğinden dolayı çok teşekkür ederim.''

- Altınkürek köyünde parke çalışması

Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Altınkürek köyünde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmasını yerinde inceledi. Çalışma hakkında yetkililerden bilgi alan Baskın, işin tamamlanmasıyla köyün güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Baskın, çalışma kapsamında 2 bin 550 metre kare parke taşı döşeneceğini ifade etti.

 

 

Son Güncelleme: 22.09.2015 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.