29 Ocak 2016 Cuma 11:18
Keban Belediyesinden Geri Dönüşüm Hizmeti başladı

  Keban Belediyesi, ilçenin çeşitli yerlerine geri dönüşüm varilleri koydu.

İlçe belediyesi tarafından çevreci belediyecilik anlayışı çalışmaları kapsamında, çöp konteynerlerinin yanına kağıt atıklar için mavi varil, plastik atıklar için kırmızı varil ve cam atıklar için sarı varil bırakıldı.

Belediye Başkanı Fethiye Atlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Keban'da yeni bir uygulama başlattıklarını söyledi.

Daha önce çöp konteynerleri yokken çöp toplama işini varillerle yaptıklarını belirten Atlı, "Rabbim eski Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce'den razı olsun. Kendileri bize çöp konteynırları hibe etti ve her konuda da çok yardımcı oldu.

Tabi varillerimiz atıl duruma gelince bizim de aklımıza varilleri bu şekilde değerlendirmek geldi. Bir boya ile işi hallettik. İnşallah sevgili Kebanlı hemşehrilerimiz de çöplerini ayrıştırıp, bize destek olurlar. Şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İlçede geri dönüşüm kategorisine giren kağıt, plastik, cam, metal ve benzeri atıkların belediyeye ait araçlarla toplanacağını ifade eden Atlı, toplanan atıkların şantiye alanına götürülüp, burada el ile ayrıştırılarak geri dönüşüm firmalarına verileceğini belirtti.

 

Keban Belediyesinden Geri Dönüşüm Hizmeti

Keban Belediyesinden Geri Dönüşüm Hizmeti

Keban Belediyesinden Geri Dönüşüm Hizmeti

Son Güncelleme: 29.01.2016 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.