15 Ağustos 2015 Cumartesi 14:19
Keban İmam Hatip Ortaokulu'na kayıt yaptıranlara 'çeyrek'

ELAZIĞ - Elazığ Cami ve Kur’an Kursu Dernekleri Federasyonunca, Keban İmam Hatip Ortaokulu'na kayıt yaptıran öğrencilere çeyrek altın hediye ediliyor.

Elazığ Cami ve Kur’an Kursu Dernekleri Federasyonu Başkanı Ayhan Şimşek,dernek olarak Keban İmam Hatip Ortaokulu'na kayıt yaptıran öğrencilere çeyrek altın verdiklerini belirtti.

Bugüne kadar okula kayıt yaptıran 8 öğrenciye çeyrek altın hediye ettiklerini aktaran Şimşek, "Öğrencilerimizin Türkiye'de önemli noktalara geleceklerine inanıyoruz. Bunun güzel bir örneğini imam hatip mezunu biri olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan teşkil etmektedir. Bizler de bu öğrencilerimize bir nebze de olsa destek olabilmek adına dernek olarak Keban İmam Hatip Ortaokulu'na kayıt yaptıran her öğrenciye çeyrek altın verme kararı aldık" diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.08.2015 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.