03 Mart 2016 Perşembe 17:13
Keban'da 'Bilinçli Aile Ve Geleceğin Aydınlık Yüzleri' Konferansı

 Elazığ'ın Keban ilçesinde "Bilinçli Aile ve Geleceğin Aydınlık Yüzleri" konferans düzenledi.

Keban Belediyesi, Keban Çok Programlı Lisesi ve Elazığ Merkez İmam Hatip Lisesi Damlalar Birleşiyor Grubu organizesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programda, eğitimci yazar Mevlüde Uçar tarafından "Bilinçli Aile ve Geleceğin Aydınlık Yüzleri” konferansı verildi.

Keban İlçe Müftüsü Abdulhamid Pehlivan'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Keban Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından şiirler okundu, damlalar birleşiyor slayt gösterisi yapıldı.

Uçar, konferansta yaptığı konuşmada, İmam Hatip Lisesi öğrencilerini geleceğin nesli olarak gördüğünü ifade etti.

Konferansa, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Keban Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Selahattin Sayın, Elazığ Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Ayşe Çelik ve davetliler katıldı.

Son Güncelleme: 04.03.2016 17:31
Anahtar Kelimeler:
ElazığKonferansKeban
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.