30 Mart 2015 Pazartesi 11:03
Keban'da kitap okuma yarışması

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Keban ilçesinde Musa Coşkun Ortaokulu tarafından “Veliler Okuyor” projesi kapsamında kitap okuma yarışması düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren velilere hediyeler verildi. Yarışma sonrası bir konuşma yapan Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, ilçelerinde okuma kültürün yaygınlaştırılması açısından böyle bir projenin ortaya konulmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, emeği geçen okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Musa Coşkun Ortaokulu Müdürü Hasan Karadayı da çocuğun eğitimde velilerin bilinçlendirilmesi ve velilere okuma alışkanlığı kazandırılabilmesi açısından yarışmada "Sen Ben ve Çocuklarımız" isimli kitabı seçtiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Eğitimde okul, çocuk ve aile üçgeni esastır. Eğitim bir süreçtir. Eğitimin ev ortamında da aile bireyleri tarafından doğru bir şekilde verilmesi gerekir. Velilerin bilgilendirilmesi, eğitilmesi, okumaya teşvik edilmesi, çocuk eğitiminde doğru yöntemleri öğrenmeleri, çocuklarına karşı yerine getirmeleri gereken sorumluluklarının bilincine varmaları ve bunu doğru olarak yerine getirebilmeleri, çocuklarını anlamalarına yardımcı olabilmeleri amacıyla ödüllü kitap okuma yarışması düzenledik."

Son Güncelleme: 30.03.2015 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.