05 Mayıs 2016 Perşembe 17:08
Keban'da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Keban ilçesinde öğrenciler tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenledi.

İlçe Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenlenen ve Keban Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Keban İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı program, İlçe Müftüsü Müftüsü Abdulhamid Pehlivan'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Pehlivan, bu yılki kutlamaların teması olan "Hazreti Peygamber, Tehvid ve Vahdet, İnsanlığı Yaşatmak İçin Gelin Birlik Olalım" konulu konuşma yaptı.

Peygamber Efendimizin hayatının ilahi ve şiirler eşliğinde anlatıldığı program, Keban İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin oratoryo gösterisiyle devam etti.

Okulların ilahi gruplarının sahne aldığı programda, Keban İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı "Peygamberimizi Tanıyalım" tiyatro oyununu sahnelendi.

Şiir ve kompozisyon yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini Keban Belediye Başkan vekili Müslüm Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abuzer Pişkin ve Keban Müftüsü Pehlivan verdi.

Keban’da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Keban’da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Keban’da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Keban’da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Son Güncelleme: 06.05.2016 00:04
Anahtar Kelimeler:
KebanKutlu Doğum Haftası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.