19 Nisan 2015 Pazar 13:47
Keban'da mental aritmetik eğitimi verilecek

ELAZIĞ  - Keban'da 110 öğrenciye mental aritmetik eğitimi verilecek.

Keban Belediyesi ve hayırsever iş adamı Salih Bayır'ın desteğiyle ilçede okuyan 2,3,4 ve 5. sınıf öğrencilerine Fevzi Çakmak İlkokulu'nda mental eğitim kursu düzenlenecek.

Ümit Ataç tarafından cumartesi ve pazar günleri verilecek kurstan 110 öğrenci faydalanacak. Konuyla ilgili AA muhabirine bilgi veren Ataç, mental aritmetik eğitim sisteminin 5 ile 15 yaş arasındaki çocuklar için dizayn edilmiş bir zihin geliştirme programı olduğunu dile getirdi.

Hafta sonları günde bir buçuk saat verilecek kursun 4 ay süreceğini belirten Ataç, "Bu kursa başlarken Belediye Başkanımız Fethiye Atlı ve Keban halkına söz verdik. Eğitim sonunda düzenli çalışan ve kendini veren öğrencilerimiz iki basamaklı dört sayıyı zihinlerinden toplayabilecekler" diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.04.2015 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.