26 Haziran 2015 Cuma 11:18
Keban'dan kısa kısa

Keban'da, hayırsever iş adamı Kemal Oğuz, Keban Anadolu Lisesi laboratuvarlarının onarım ve yenileme işlerini üstlendi.

İş adamı Kemal Oğuz, okulun mevcut 2 laboratuvarının işlevsiz ve kullanışsız durumda olmasından dolayı tadilat ve yenileme işlerini üstlenerek, tam donanımlı kimya-biyoloji ve fizik laboratuvarı haline getirdi. 

Oğuz, biyoloji-kimya laboratuvarına babası Sadık Oğuz'un, fizik laboratuvarına ise annesi Bedriye Oğuz'un isimlerini verdi.

Okul Müdürü Selahattin Sayın, göreve başladığında okulun laboratuvarlarının işlevsiz ve kullanışsız durumda olduğunu görmesi üzerine iş adamı Oğuz’la irtibata geçtiğini belirterek, "Kebanlı hemşehrimiz okulumuzun laboratuvarlarını yenileyerek sağ olsun yeniden yaptırdı. Eğitim ve öğretime yapmış olduğu katkılarından dolayı hayırsever iş adamımız Oğuz’a teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

- Keban Belediyesi'nden ramazan etkinliği 

Keban Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlik, ilçe müftüsü Abdulhamid Pehlivan tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Yerel ses sanatçısı Emrah Güneş'in verdiği halk konseriyle devam eden program, semah gösterisiyle sona erdi. Etkinliğe Keban Belediye Başkan Vekili Müslim Selçuk, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 26.06.2015 11:19
Anahtar Kelimeler:
ElazığKısa KısaKebandan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.