04 Nisan 2016 Pazartesi 13:58
Kebanlı Kadınlardan Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçlerine Destek

Elazığ'ın Keban ilçesinde yaşayan kadınlar, hazırladıkları gıda malzemelerini, Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderdi.

Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin yanında olduklarını gösterebilmek amacıyla bir araya gelen kadınlar, evlerinde hazırladıkları yöresel yemekler, pasta, börek gibi gıdalardan oluşan malzemeleri, içerisine bırakılan notlarla bölgeye gönderdi.

Yapılan çalışmaya destek veren Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, organizasyona katılan herkese teşekkür etti.

Duygu dolu bir etkinlik olduğunu dile getiren Atlı, "Keban'daki hanım kardeşlerimiz öncülüğünde Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerimize, yöresel yemekler, pasta, börek gibi gıda ürünleri yaptık. Oradaki kardeşlerimize analarının ak sütü gibi helal osun. Allah yardım etsin, kendilerine güç ve kuvvet versin" dedi.

 

Son Güncelleme: 04.04.2016 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.