26 Ağustos 2015 Çarşamba 11:42
Kenan Şahin'i transfer etti Elazığspor

PTT 1. Lig temsilcisi Elazığspor, Boluspor'dan forvet oyuncusu Kenan Şahin'i transfer etti. 

Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın forvet mevkisindeki eksikliğini gidermek amacıyla kadrolarına kattıkları Kenan ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi. 

Takımın ligde çıktığı iki maçta, iyi oynamasına rağmen gol bulmakta zorlandığını, bu nedenle de 4 puan yitirdiğini savunan Öztürk, "Hücum bölgemizi daha da güçlendirmek adına Boluspor'dan forvet oyuncusu Kenan Şahin'i transfer ettik. Daha öncesinde Ümit Tütünci ve Cleyton'ı almıştık. Bu üç oyuncumuz da takıma dahil olduğu zaman Elazığspor çok daha iyi işler yapacaktır" diye konuştu.

Sol kanat oyuncusu alarak transferi kapatacaklarını belirten Öztürk, iddialı bir takım kurduklarını, teknik heyet ve futbolcularla uyum içinde çalıştıklarını anlatarak, "Bundan sonra daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki Denizlispor maçı da inşallah bunun bir göstergesi olacak" ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 26.08.2015 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.