20 Şubat 2016 Cumartesi 18:18
Kızılay Keban Şubesi'nde Başkanlık Seçimi

Kızılay Keban Şubesi tarafından gerçekleştirilen kongrede eski başkan Mustafa Deniz tekrar şube başkanlığı görevine getirildi.

Kızılay Keban Şube Başkanlığında yapılan kongreye tek liste ile gidildi. 50 delegeden 26 delegenin oy kullandığı kongrede oylarım tamamını alan Deniz tekrar başkan seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan Deniz, şube başkanlığı görevini 26 yıldır sürdürdüğünü ve yeniden başkan seçilmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti.

Kızılay'ın uluslararası bir kuruluş olduğunu ve şubeler kanalı ile toplanan yardımların genel merkeze gönderilerek oradan ülkede ve dünyada yardıma muhtaç insanlara ulaştırıldığını ifade eden Deniz, ''Son olarak Kızılay'ın Suriye’ye yaptığı yardımını herkes biliyor ve Suriyeli kardeşlerimize yardım eli uzatan ilk kuruluş yine Kızılay olmuştur. Kızılay iyi ve kötü gün dostudur. Kızılaya sahip çıkalım'' şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 20.02.2016 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.