12 Mayıs 2016 Perşembe 15:03
Küçük Kızın Örnek Davranış

Keban'da yaşayan 12 yaşındaki kız çocuğu yolda bulduğu parayı götürüp polise teslim etti.

Değirmenbaşı Mahallesinde oturan, Atatürk İmam Hatip Lisesi 6. sınıf öğrencisi Ayşegül Kaya, yolda yürürken bir miktar para buldu.

Parayı ilk olarak Yusuf Ziya Paşa Camisi İmamı Şinasi Bay'a götüren Kaya, imamla beraber ilçe karakoluna gitti.

Bulduğu parayı polislere teslim eden Kaya, konuyla ilgili olarak, "Eve giderken yolda para buldum. Parayı yerden alınca çok şaşırdım. İlk başta ne yapacağımı bilemedim ve cami imamı Şinasi amcaya götürdüm. O da bana polise teslim etmemi söyledi. Ben de polis amcalara getirip verdim. Bana öğretilen haramdan kimse bir şey kazanmaz. Benim olmayanı iade ettim. Ben sadece insanlık görevimi yaptım. İnşallah para sahibine ulaşır." dedi.

Örnek davranışından dolayı Kaya'yı tebrik eden polis amiri Haktan Atalay da, "12 yaşındaki bir çocuğun yolda bulduğu parayı getirip polise teslim etmesi, olması gereken ve herkese örnek bir davranış. Yaptığı hareketten dolayı kendisini ve ailesini tebrik ediyorum" dedi.

Küçük Kızın Örnek Davranış

Küçük Kızın Örnek Davranış

Son Güncelleme: 12.05.2016 20:36
Anahtar Kelimeler:
KızPolisParaÖrnekYolda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.