22 Eylül 2015 Salı 22:59
Kurban Bayramı güvenliği alınıyo

Elazığ Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi trafik denetimlerini arttırdı.

Elazığ Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, Elazığ-Malatya Karayolu'nda oluşturulan uygulama noktasında durdurulan araçların sürücülerinin ve yolcularının emniyet kemerinin takılı olup olmadığı kontrol ederek, seyir halindeyken dikkatli olmaları konusunda uyardı. Ekipler, sürücülere şeker ve kolonya da ikram etti.

Uygulama noktasında çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi veren Bölge Trafik Müdürü Adem Nacar, Kurban Bayramı öncesinde yollardaki trafik yoğunluğuna bağlı olarak emniyet tedbirlerini arttırdıklarını dile getirdi.

Malatya, Bingöl ve Diyarbakır'a bağlantı sağlayan karayolları üzerinde 24 saat aralıksız olarak kontrollerini sürdüreceklerini aktaran Nacar, şunları dile getirdi:

"Yolcularımız ve sürücülerden emniyet kemerlerini takmalarını istiyoruz. Emniyet kemeri ile ilgili, 'çıt sesi sizi hayata bağlar' şeklinde bir spotumuz var. Nihayetinde bunu tüm vatandaşlarımız biliyordur ama kendilerine bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Emniyet kemeri kazadan sonra bir insanın yüzde 60 hayatta kalması demektir. Bunu lütfen hafife almasınlar ve göz önünde bulundursunlar."

Adem Nacar, uygulama ve çalışmaların arife günü ve bayram boyunca devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 22.09.2015 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.