15 Nisan 2015 Çarşamba 12:35
Kutlu Doğum Haftası

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaya, mesajında, Kutlu Doğum Haftası ile insanları güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan İslam'ın, evrensel ve çağlar üstü mesajını dünyaya ulaştıran Hz. Muhammed'in kutlu doğumunu idrak etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Hz. Muhammed'in bütün insanlığa kucak açan, barışın ve sevginin öğreticisi olduğunu, aynı zamanda doğruluk ile güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla gösterdiğini aktaran Kaya, şunları kaydetti:

"İnsanlığın huzur içinde yaşayabileceği bir dünya için temel insani değerleri ortaya koyan O yüce peygamberin doğumu, tüm insanlık için karanlıktan bir kurtuluş ışığı olmuştur. Başta Elazığlı saygı değer hemşehrilerim olmak üzere tüm ulusumuzun ve İslam dünyasının Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyor, insanlık için barış, sevgi, kardeşlik ve huzurlu bir gelecek için fırsat olarak değerlendirilmesini diliyorum."

Son Güncelleme: 15.04.2015 12:38
Anahtar Kelimeler:
Kutlu Doğum Haftası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.