03 Nisan 2016 Pazar 20:28
Maçın Ardından Samsunspor Teknik Direktörü Korukır Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, Vartaş Elazığspor maçında elde ettikleri 3 puanın önemli olduğunu söyledi.

Korukır, 2-1 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının çok iyi mücadele ettiğini belirterek, "Mahallede bile seyircisiz oynamadım. Samsunspor taraftarı takımın itici gücü. İlk devre hakikaten iyi oynadık ve 2-0 öne geçtik. İkinci devre erken bir gol yedik. Rakibimiz de pozisyonlar buldu. Neticede değerli bir 3 puan oldu." diye konuştu.

Defansın, çok hata yapmasının kendisinden kaynaklandığını ifade eden Korukır, ikinci devre oyuna dahil ettiği Ofoedu'nun ailevi sorunlar yaşadığını, ona sahip çıkmaları gerektiğini dile getirdi.

 

- Vartaş Elazığspor cephesi

 

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, Samsun'a galibiyet için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını kaydetti.

Maçın sonucu nedeniyle çok üzgün olduğunu belirten Temizkanoğlu, şunları söyledi:

"Bence buradan puan veya puanlarla ayrılmamız gerekirdi. Özellikle deplasmanlarda daha az bireysel hata yaparsak, daha farklı skorla döneceğimizi oyuncularıma söylemiştim ama maalesef bu sorunu bir türlü gideremedik. Bu hafta içinde yaşanan bir süreç vardı. Futbolcularımız bu süreci halkın da duyması için idmana çıkmadı ama idmana çıkmamaları kendilerine biraz zarar verdi sanırım. Tabii ki biz hedefimizden şaşmadık. Biz inandığımız için buradayız. Zorlu bir süreçten geçiyoruz ve bu süreç içinde en iyisini yapmaya çalışacağız."

 

 

 

Son Güncelleme: 03.04.2016 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.