14 Ekim 2015 Çarşamba 20:39
MHP Elazığ Milletvekili Genel seçime doğru

  MHP Elazığ Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Yavuz Temizer, genel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

MHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Temizer, Vali Fahribey Caddesi üzerindeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ettiği belirtildi.

Burada AK Partililer'le partililerle sohbet eden Temizer, daha sonra seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri  gerçekleştirdi.

Temizer, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da yine bir koalisyon tablosunun ortaya çıkacağını belirtti.

Temizer, "1 Kasım'dan sonra MHP'li bir hükümet geliyor. MHP'li bir hükümetle terörün böcek gibi ezileceğini ve ülkenin normalleşeceğini bütün Türkiye gibi Elazığ da görüyor. Elazığ MHP'li bir hükümette neler kazanacağını biliyor. Elazığ MHP'li bir hükümette nasıl şahlanacağını biliyor. Bu nedenle de bütün kumpaslara ve karalamalara rağmen Elazığ MHP'ye desteğini sürdürüyor" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 14.10.2015 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.