27 Ağustos 2015 Perşembe 20:20
Milli Piyango'nun 30 Ağustos çekilişi Keban'da yapılacak

ELAZIĞ  - Keban Belediye Başkanı Fethiye AtlıMilli Piyango'nun 30 Ağustos 2015 çekilişinin Keban'da yapılacağını bildirdi.

Atlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ile yürütülen görüşmeler ve yazışmalar sonucunda Milli Piyango'nun 30 Ağustos 2015 tarihli özel çekilişinin Keban'da yapılacak olmasına karar verildiğini belirterek, bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Çekilişin ilçenin tanıtımı açısından büyük bir fırsat olduğunu aktaran Atlı, şunları kaydetti:

"Keban'ın turizm odaklı gelişmesi ve kalkınmasını sağlamak istiyoruz. Sahip olduğumuz turizm potansiyelimizi ortaya çıkarıp, en etkin bir şekilde tanıtmanın çabası ve gayreti içindeyiz. Bu nedenle 30 Ağustos özel çekilişi, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ve Keban Belediyesi işbirliğiyle Pazar günü saat 18.00'de Musa Coşkun Ortaokulunun bahçesinde Keban Noteri'nin huzurunda yapılacak."

Son Güncelleme: 27.08.2015 20:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.