15 Nisan 2015 Çarşamba 17:04
PFDK'nın Elazığspor'a tribün kapatma cezası vermesi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) tribün kapatma cezası verdiği PTT 1. Lig ekibi Elazığspor'un yönetimi, taraftara sağduyu çağrısında bulundu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Elazığspor'un sahasında Bucaspor ile yaptığı maçta maraton tribününde yer alan taraftarların neden olduğu kötü tezahürat nedeniyle kulübe tribün kapatma cezası verildiği anımsatılarak, takımın daha fazla maddi ve manevi zarara uğramaması için taraftardan bu konuda daha dikkatli olmaları istendi.

Verilen ceza nedeniyle Denizlispor maçında maraton tribününe seyirci alınmayacağı ayrıca Bucaspor maçında 8-9-10 ve 11 nolu kapılardan maraton tribününe giren ve ceza alınmasına neden olan 958 seyircinin Denizlispor maçı için passolig kartlarının bloke edildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Bu tür çirkin ve kötü tezahüratlar Elazığsporumuzu maddi ve manevi anlamda etkilediği gibi takımımız taraftar desteğinden de yoksun kalmaktadır. Elazığspor yönetimi olarak maddi imkansızlıklar içerisinde başarılı olmaya çalışırken kadirşinas ve fedakar taraftarlarımızdan bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalarda kötü ve çirkin tezahürata başvurmadan sadece takımımıza destek vermelerini bekler saygılar sunarız."

Açıklamada, kartları bloke edilen taraftarların Denizlispor maçını izlemek için bu kartlarla veya başka bir şahsa ait passolig kartıyla stadyuma girmeleri halinde hak mahrumiyeti ve para cezası uygulanacağı kaydedilerek, karşılaşmanın maraton tribünü dışında kalan VIP tribünü, kapalı tribün ve kale arkası tribünlerine seyirci alınacağı bildirildi.

Son Güncelleme: 15.04.2015 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.