30 Aralık 2015 Çarşamba 10:37
Realist Gençlik Hareketi Derneği Toplantısı

Anadolu Realist Gençlik Hareketi Derneğinin ilk meclis toplantısı yapıldı.

Derneğin Genel başkanı Erhan Eğit, Elazığ Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantı sonrası Anadolu'nun doğusu ile batısında yaşayan gençler arasında köprüler oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Türkiye'nin 81 ilinden gençlerin katıldığı toplantıda "medeniyetler boyunca insan ve medya" konusunun ele alındığını ve Gençlik Meclisi kurulduğunu belirten Eğit, şöyle konuştu:

"Gerçekçi ve yansız fikirler sunarak sonuç elde etmeyi amaçlayan, tarihine, toplumuna ve ahlaki değerlerine bağlı bir gençlik, toplumun yapı taşlarından biridir. Toplumun gelişimine katkı sağlayabilecek fikirler sunabilecek iken henüz kabuğunu kıramayan ve fikirlerini sadece fısıldayan gençliğin varlığı günümüzde de söz konusudur. Bu doğrultuda Anadolu Realist Gençlik Hareketi, yedek kulübesine mahkum edilmiş gençleri ülke meselelerinde söz sahibi hale getirmeyi amaç edinmiştir. Karar vericilerin aldıkları kararların yanlış olduğunu düşündükleri durumlarda gençliğe yakışmayan eylemlerde bulunmadan, demokratik bir şekilde kitlesel olarak karşı duruş göstermeyi ilke edinmiştir. Ulusal alanda gençlerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunların çözümüne yönelik politikalar geliştirip, bu politikaların uygun usullerle hayata geçirilmesi doğrultusunda hareket etmektedir."

Son Güncelleme: 30.12.2015 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.