07 Eylül 2015 Pazartesi 19:42
Sevgi Evleri'nde büyüyen kızın mutlu günü

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Reşit Güneş ile Sevgi Evleri'nde büyüyen Semra Akdeniz'ın düğüne katılarak, çiftin nikahını kıydı.

Sevgi Evleri'ni ziyareti sırasında evlilik hazırlığı yapan genç kızın yardım talebini kabul eden Yanılmaz, Akdeniz'in düğününe katıldı. Genç çiftin nikahını kıyan Yanılmaz, eşi Nebahat Yanılmaz ile manevi anne ve baba görevini de üstleneceğini belirtti.

- Vali Zorluoğlu nikah şahidi oldu

Kültür Parkta bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen düğüne katılan Vali Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile Elazığ Ticaret  ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Belediye Başkanı Yanılmaz'ın kıydığı nikahta çiftin nikah şahidi oldu.

Nikahın ardından bir konuşma yapan Zorluoğlu, çifte mutluluklar dileyerek, bugünün kendisi için çok özel olduğunu söyledi.

Valilerin bulundukları illerde Cumhurbaşkanını temsil ettiğini ifade eden Zorluoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan katıldığı her düğünde genç çiftlerden özel bir ricada bulunur. Ne diyor sayın Cumhurbaşkanımız, 'bir olur garip olur, 2 olur rakip olur, 3 olur denge olur, 4 olur bereket olur, gerisi Allah kerim' hayırlı uğurlu olsun."

Son Güncelleme: 07.09.2015 19:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.