11 Eylül 2015 Cuma 12:01
Terör saldırılarına tepkiler

Elazığ'da, terör saldırıları sonucu yaşamını yitiren şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yesevi Ocakları Elazığ İl Teşkilatı tarafından Ahmet Aytar Meydanı'nda toplanan bir grup, terör olaylarını protesto etti.

Sık sık, "şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde slogan atan grup adına konuşan Yesevi Ocakları Genel Başkan Yardımcısı İlhan Dinç, son günlerde meydana gelen terör olaylarının sabredilemeyecek noktaya geldiğini söyledi.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Dinç, "Mecliste terör örgütü destekçilerinin milletin vekili unvanı ile yer almasını ve bunların arasında 30 bin vatandaşın katili Abdullah Öcalan'ın yeğeninin de olması bizleri derinden üzmektedir. Vatansever siyasi partileri, siyasi rantlarını bir kenara bırakarak ulusal hassasiyetleri olan terör konusunda birlikte hareket etmeye davet ediyoruz. Dağlar temizlenecek, bu kararlılıktan taviz vermemeliyiz" dedi.

Dinç'in konuşmasının ardından grup, Dağlıca ve Iğdır'daki terörist saldırılarda hayatını kaybeden şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Son Güncelleme: 11.09.2015 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.