11 Nisan 2015 Cumartesi 12:04
Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü

ELAZIĞ  - Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İşlek, mesajında, 10 Nisan 1845'te kurulan Türk Polis Teşkilatı'nın yaklaşık iki asırdır, vatan ve milletin bölünmez bütünlüğünü, halkın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için büyük bir özveriyle çalıştığını belirtti.

Emniyet teşkilatının bu görevi ifa ederken, halkın güven ve desteğini alma gayretini de gösterdiğini vurgulayan İşlek, "Çünkü günümüzde çağdaş polislik, yakalanan suçlu oranı ile değil, halkla geliştirilen ilişkilerin niteliği, halka verilen güven duygusu ve suçu önleme sorumluluğuna halkın katılımını sağlama oranı ile ölçülür" ifadelerini kullandı.

Bu bilinçle vatandaş odaklı güvenlik hizmeti vermeyi ilke edinen Elazığ Emniyeti'nin çağdaş ve modern standartlar çerçevesinde, halkın huzur ve güvenini sağlama ve sağlanan bu ortamı kararlı bir şekilde devam ettirme görevini bugüne kadar başarıyla yerine getirdiğini ve bundan sonrada aynı kararlılıkla yerine getireceğini vurgulayan İşlek, şunları kaydetti:

"İlimizin her köşesinde görevi başında bulunan, teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensuplarımızın 10 Nisan Polis Gününü kutluyor, aile fertleriyle birlikte sağlıklar, mutluluklar ve başarılar temenni ediyorum. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun kahraman silah arkadaşları olmak üzere vatan ve görev uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum."

Son Güncelleme: 11.04.2015 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.