31 Ekim 2015 Cumartesi 09:23
Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Bektaş: Maçın ardından

PTT 1. Lig'in 10. haftasında Samsunspor'a kendi evinde 2-1 mağlup olan Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, aldıkları yenilginin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Bektaş, müsabakanın genelinde iyi mücadele etmelerine rağmen, Samsunspor karşısında istemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirtti.

Karşılaşmanın 7. dakikasında bireysel bir hatadan yedikleri golün oyuncularının moral ve motivasyonunu düşürdüğünü ve ikinci bireysel hatadan yedikleri gol sonrası rakip takımın kapandığını aktaran Bektaş, şunları söyledi:

"İkinci yarı biraz daha ofansif anlamda orta sahayı kalabalık tuttuk ve kanat oyuncularının biraz daha hızlı ataklarıyla rakip kaleye girmeye çalıştık. İyi de baskı kurduk. Golü daha erken bulabilseydik sonuç farklı olabilirdi. Ancak buna sığınmamamız ve bireysel hataları daha aza indirgememiz lazım. Bunun üzerine çalışacağız. Kendi evimizde kaybederek taraftarımızı da camiamızı da üzdük. Bunun telafisi haftaya deplasmanda alacağımız üç puanla olur ancak"

 

- Samsunspor cephesi

 

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, temposu yüksek bir maç olduğunu ve oyuncularının iyi mücadele ederek aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Klasik bir duran top organizasyonundan gol yediklerini ancak fırsatları daha iyi değerlendirebilmeleri halinde üçüncü ve dördüncü golü bulmaların işten bile olmadığını ifade eden Özat, "Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Bu maçın sevinciyle bir haftayı geçirecek halimiz yok. Çünkü Adanaspor maçını alamazsak bu maçın galibiyetinin bir anlamı kalmıyor" dedi.

Maç esnasında rakip takım taraftarların kötü tezahüratlarına maruz kaldığını aktaran Özat, bunu hak etmediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Ben Elazığspor'a iyilikten başka bir şey yapmadım. Geçen sene play-off oynamıyoruz diye eleştirildiğimiz takımdan iki tane oyuncu ya var ya yok. Benim oynattığım takımdan 3 tane futbolcu oynuyor mu burada? Madem o takım play-off oynayacak bir takımdı da, maden biz oynatamadık, neden bu kadar takviye yapıldı? Dolayısıyla Elazığspor bu sene çok iyi bir kadro kurdu. Bizlerle uğraşacaklarına bence o kadroyu çok iyi değerlendirsinler." 

Son Güncelleme: 31.10.2015 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.