07 Şubat 2016 Pazar 20:23
Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Demirbakan Maçın Ardından

 PTT 1. Lig'in 20. haftasında Denizlispor'u 3-1 mağlup eden Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Coşkun Demirbakan, taraftarlarının desteğiyle sahadan üç puanla ayrıldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmede bulunan Demirbakan, oyuna iyi başladıklarını ve kontrolün kendilerinde olduğunu kaydetti. İlk yarıda elde ettikleri pozisyonları sonuçlandıramadıklarını aktaran Demirbakan, ''Türk futbolunun kanayan yarası olan yan top hatasıyla gol yiyerek yenik durumu düştük. İlk devre böyle bitti. İkinci devrede çok şükür futbolcular yapabileceklerinin üstüne çıktılar, taraftarın da desteğiyle 3 puan bizim oldu'' diye konuştu.

- Denizlispor Cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, Vartaş Elazığspor maçına istekli ve arzulu çıktıklarını dile getirdi. Golü ilk bulan takım olduklarını ifade eden Yalçın, ''Gayet iyi direnç gösteriyorduk. Yan toptan yediğimiz talihsiz bir gol moralimizi bozdu. Kornerden yediğimiz ikinci golle de direncimiz kırıldı'' diye konuştu.

Vartaş Elazığspor'un yi bir takım olduğunu belirten Yalçın, şunları kaydetti:

"Vartaş Elazığspor ne kadar dağılmış gibi görünse de gerçekten iyi ve şampiyonluğa aday takımlardan birisi. Kadro yapısına baktığınızda Murat Kayalı ve Kenan Şahin sonradan giriyor. Bunlar çok kaliteli oyuncular. Bizim bu anlamda biraz sıkıntılarımız var ama önemli değil. Denizlispor olarak biz ligin sonun kadar mücadelemizi devam ettireceğiz.''

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Son Güncelleme: 08.02.2016 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.