18 Şubat 2016 Perşembe 17:08
Vartaş Elazığspor'da Lig Mesaisi Sürüyor

Vartaş Elazığspor, PTT 1. Lig'in 22. haftasında Alima Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleri ve koşu ile başladı. Dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam eden antrenman, teknik ve taktik programla tamamlandı.

Demirbakan, antrenmanda yaptığı açıklamada, "Bizim için bütün maçlar önemli ve bütün maçlara aynı değeri veriyoruz. Rakiplerimize saygı duyuyoruz" dedi.

Puan cetvelindeki mevcut sıralamaya göre, ligde en az 10 takımın Spor Toto Süper Lig'e çıkma şansının bulunduğunu ifade eden Demirbakan, taraftara çağrıda bulunarak şunları söyledi:

"Taraftarlar maçın son düdüğüne kadar takımı desteklesinler. Denizlispor maçında mağlupken de sağ olsunlar destek verdiler. Biz de onlara gücümüzü zorlayarak bir galibiyet hediye etmiştik. Futbolda her şey olabilir. Biz futbolun doğrularını yapmaya çalışacağız. Maçın içinde netice ne olursa olsun desteklerini devam ettirsinler. Maçı iyi bir sonuçla bitireceğimize inanıyorum."

Teknik direktör Demirbakan, cezalı futbolcular Mehmet Yiğit, Tom ve Onur Güney ile sakatlığı bulunan Murat Kalkan dışında eksiklerinin olmadığını bildirdi.

 

 

Son Güncelleme: 19.02.2016 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.