30 Mart 2016 Çarşamba 18:33
Vartaş Elazığsporlu Futbolculardan Oturma Eylemi

 Maddi sıkıntı yaşayan PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da, futbolcular alacakları ödenmediği gerekçesiyle antrenman sahasında oturma eylemi yaptı.

Alacakları ödenmediği gerekçesiyle iki gündür idmanlara çıkmayan Vartaş Elazığporlu futbolcular, duruma tepki göstermek için kulüp tesislerdeki antrenman sahasında toplanarak bir süre oturma eylemi gerçekleştirdi.

Ardından kulüp tesislerine geçen oyuncular adına konuşan takım kaptanı Onur Güney, aylardır yaşadıkları sıkıntılı sürecin birkaç gündür daha da büyüdüğünü ifade ederek, takımla beraber bir karar aldıklarını söyledi.

Elazığ halkından özür dileyen Güney, bu yaptıkları eylemin şehre bir tepki olmadığını belirterek, "8 ay süresince yaptığımız fedakarlıklar ortadadır. Sizlerin de bileceği gibi dayanacak gücümüzün kalmadı. Maddi ve manevi olarak da gerçekten çok zor durumdayız. Biz gerekli fedakarlıkları takım olarak bugüne kadar fazlasıyla yaptık. Artık takım, bu saatten sonra hak edişlerimiz ödenmediği takdirde antrenmana çıkmama kararı aldı ve bu kararımız ödeme yapılana kadar devam edecektir. Elazığ halkının, taraftarların ve büyüklerin vicdanına bırakıyoruz." diye konuştu.

Elazığ temsilcisinin ikinci kaptanı Serdar Kulbilge ise geçen hafta Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'la yapılan görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kulüp üst yöneticisi (CEO) Özgehan Doğruöz ve takım kaptanları olarak Yanılmaz'ı makamında ziyaret ettiklerini anımsatan tecrübeli kaleci, Mücahit Yanılmaz'ın kendilerine, yönetimin olası istifasında kulübün sahipsiz kalmayacağını aktardığını bildirdi.

 

 

Son Güncelleme: 30.03.2016 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.