18 Nisan 2015 Cumartesi 15:59
Zirve Yayınevi'ndeki cinayetler

ELAZIĞ - Malatya'da, Zirve Yayınevi'nde 8 yıl önce öldürülen Uğur Yüksel, Elazığ'daki mezarı başında anıldı.

Merkeze bağlı Sün köyü Mansuruşağı mezrasında bulunan Uğur Yüksel'in kabri başında düzenlenen anma törenine, Ankara Kurtuluş Kilisesi Başpastörü İhsan Özbek, yakınları ve sevenleri katıldı.

Diyarbakır Kurtuluş Kilisesi üyesi İlyas Uyar'ın yönettiği anma töreninde ilahiler okundu.

Özbek, burada yaptığı konuşmada, 8 yıl önce öldürülen Uğur Yüksel, Necati Aydın ve Alman uyruklu Tilman Ekkehart Geske için adaletin tecelli etmesi gerektiğini belirterek, "Aradan bunca yıl geçmesine rağmen cezasızlık, adaletsizliği gösteriyor. Bu ülkede insanlar adaletsiz bir şekilde yaşıyorlar. Yöneticilerimiz için dua edelim ki tanrımız onların yüreğine adalet, merhamet ve bu halka yönelik sevgi koysun. Onların yüreklerinde bu halkı yönetmenin sevinci olsun" diye konuştu.

Anma töreni, dua edilmesiyle sona erdi.

Malatya'da 18 Nisan 2007'de Zirve Yayınevi'nde çalışan Alman uyruklu Tilman Ekkehart Geske ile Necati Aydın ve Uğur Yüksel, bıçaklanarak öldürülmüştü.

Son Güncelleme: 18.04.2015 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.