20 Şubat 2018 Salı 14:15
15 Temmuz Şehitleri temalı yarışmada öğrencilerin ödülleri verildi

Elazığ’da ’15 Temmuz Şehitleri’ temalı şiir, kompozisyon ve resim yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı(ÇOGEP) kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik’15 Temmuz Şehitleri’ temalı şiir, kompozisyon ve resim yarışması düzenlendi. Yarışmaya 22 okuldan 125 öğrenci resim, 129 öğrenci şiir ve 64 öğrenci de kompozisyon dalında katıldı. Yarışmada 3 kategoride dereceye giren 27 öğrenciye, düzenlenen töreninle protokol tarafından ödülleri verildi.

İl Emniyet Müdürlüğünün güzel bir projeye imza attığını belirten Vali Çetin Oktay Kaldım, “Gençlerimiz, çocuklarımız bizlerin en kıymetli varlıklarıdır. Çocuklarımıza okuma alışkanlığının kazandırılması ve değer yüklü yetiştirilmesi, geleceğimiz için çok önemlidir. Biz zengin bir ülkeyiz. Bizim zenginliğimizin yanında en önemli varlığımız insan kaynağımızdır. Bize düşen en önemli görev çocuklarımızı ve gençlerimizi kaliteli yetiştirmektir” dedi.

Yarışmanın öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gördüğünü vurgulayan İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül ise; “Projemiz, polis halk ilişkilerinin güçlenmesine büyük katkı sağlamıştır. ÇOGEP kapsamında çocuklarımızın ve gençlerimizin okuma alışkanlıklarını geliştirmek amacıyla daha öncede yarışmalar düzenlenmişti. Çocuklarımız ve gençlerimizle olan ilişkilerimizi daha da kuvvetlendirmek ve geliştirmek için projelerimiz devam edecektir. 15 Temmuz temalı yarışmamız 22 okulda düzenlendi.Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik 15 Temmuz Şehitleri konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendiğini dile getiren Milli Eğitim İl Müdürü Fevzi Gürtürk’de,"Yarışmamıza 22 okuldan 125 resim, 129 şiir ve 64 kompozisyon müracaatı yapılmıştır. Başvurular arasında ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde ilk 3 dereceye giren çalışmalar belirlenerek emniyet müdürlüğüne bildirilmiştir” diye bilgi verdi.

Programa Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Jandarma Komutanı Necip Çarıkçıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, STK temsilcileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.