20 Şubat 2018 Salı 15:59
Elazığ’da ‘Şehitler Gecesi’ programına yoğun ilgi

Elazığ’da düzenlenen Şehitler Gecesine yoğun ilgi gösterilirken, Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğe ve şehitlere dua edildi.

Elazığ Belediyesinin kültürel etkinlikler kapsamında düzenlediği ‘Şehitler Gecesinde’, Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğe ve tüm şehitlere dua edildi. Aynı zamanda gecede ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu, vatandaşlarla buluştu. Marş ve ezgilerin seslendirildiği gecede sanatçı Karaoğlu, şehitlik türküsü eserini dinleyenlerle birlikte okuyarak, tüm şehitlere rahmet diledi.

Elazığ Belediyesi’nin Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Şehitler Gecesi programının yoğun bir katılımla gerçekleştiğini belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sanatçı Karaoğlu’nun vatandaşlarla bir araya geldiğini ve güzel bir organizasyona imza atıldığını kaydetti.

Düzenlenen organizasyonlar sayesinde sevilen isimler ile bir araya geldiklerini ve memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar ise, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.