30 Ağustos 2014 Cumartesi 11:57
AĞRI REHBER-DER ELEŞKİRTTE TEMSİLCİLİK AÇTI

2010 yılında Ağrı merkezde kurulan Rehber-Der hizmet ağını genişletiyor. Rehber-Der Ağrı’nın Patnos ilçesinin ardından Eleşkirt ilçesinde de temsilcilik açtı.

 

Eleşkirt’in Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan dernek binası açılışına HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Burhan Aslan, Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Başkan Yardımcısı Şaban Gökhan ve Eleşkirtliler katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programında konuşan Rehber-Der Eleşkirt Başkanı Arif Yılmaz, dernek olarak ilmi ve sosyal faaliyetlerin yaygınlaştırılması için Ağrı’da ikinci temsilciliklerini açtıklarını söyledi. Yılmaz, tüm ilçe halkını derneklerinde gerçekleşecek programlara beklediklerini söyledi.

 

Açılış programına konuk olarak katılan Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Başkan Yardımcısı Gökhan da bu tür ilmi ve sosyal faaliyetlerde bulunan derneklerin artmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti. Rehber Der’in bir hayır kapısı olduğunu ifade eden Gökhan, “Ağrı’da açılmış olan Rehber Der, merkezde ve ilçelerinde güzel ve hayırlı faaliyetler yürüttü. Son olarak da Eleşkirt ilçesinde açılan temsilcilikle bu tür hizmetlerin tüm Ağrılılara ulaşması açısından güzel bir adım oldu.”diye konuştu. 






Son Güncelleme: 13.11.2016 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.