28 Ocak 2017 Cumartesi 14:39
Ağrı'da Havale Geçiren Çocuğu Kurtarma Operasyonu

Ağrı'da havale geçiren çocuk 2 saat süren karla mücadele çalışmasının ardından hastaneye kaldırıldı.

Kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan köy yolu, özel idare ekiplerinin öncülüğünde yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından açıldı.

112 acil servis ekipleri, yolun iş makineleriyle açılmasının ardından 5 yaşındaki Dilanur Kaya'ya ilk müdahalede bulundu.

Ambulansla Eleşkirt Devlet Hastanesine getirilen Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Baba Yalçın Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kar yağışının ardından oluşan tipi nedeniyle yollarımız kapandı. Biz de yardım istedik. Yardımlarından dolayı özel idare ve sağlık ekiplerine teşekkür ederim." dedi.

agrida-havale-geciren-cocugu-kurtarma-operasyonu.jpgagrida-havale-geciren-cocugu-kurtarma-operasyonu-001.jpgagrida-havale-geciren-cocugu-kurtarma-operasyonu-002.jpgagrida-havale-geciren-cocugu-kurtarma-operasyonu-003.jpgagrida-havale-geciren-cocugu-kurtarma-operasyonu-004.jpgagrida-havale-geciren-cocugu-kurtarma-operasyonu-005.jpgagrida-havale-geciren-cocugu-kurtarma-operasyonu-006.jpgagrida-havale-geciren-cocugu-kurtarma-operasyonu-007.jpg

 

Son Güncelleme: 28.01.2017 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.