10 Ağustos 2014 Pazar 19:12
Ağrı'da Köylüler Sandık Başına Gitmedi

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine bağlı Alagün ve Alkuşak halkı, köylerine köprü ve yol yapılmadığı gerekçesiyle sandık başına gitmediler.

 

İlçeye bağlı Alagün ve Alkuşak halkı, bekledikleri hizmeti alamadıkları iddiasıyla ilk defa halk oyu ile seçilecek olan cumhurbaşkanlığı seçiminde sandık başına gitmediler. Alagün Köyü Muhtarı İbrahim Bayram, on yıllardır Şeryan Deresi üzerine bir köprü yaptırmak için çalmadık kapı bırakmadıklarını belirterek, “Bu duruma dikkat çekmek için bu yolu seçtik. Dolutaş köyüne özel 4 kilometre sıcak asfalt yapıldı, ancak bize bir köprünün yapılmasını çok gördüler. Bu yüzden bu seçimde ve bundan sonraki seçimlerde oy kullanmayı düşünmüyoruz” dedi.

 

Yollarının asfaltlanmamasını protesto etmek amacıyla sandık başına gitmeyeceklerini söyleyen Alkuşak Köyü Muhtarı M. Salih Öztürk ise “Köyümüz grup köy yolları arasından çıkarılarak asfaltlama çalışması yapılmadı.

 

Kaymakamlık başta olmak üzere birçok yere dilekçe verdik, ancak bir sonuç alamadığımız için bu yolu denedik” diye konuştu.



Son Güncelleme: 13.11.2016 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.