31 Temmuz 2014 Perşembe 00:19
Ak Parti Ağrı Milletvekilleri Eleşkirt'te Bayramlaşma Ziyaretinde

Ak parti Ağrı milletvekilleri Fatma Salman,Ekrem Çelebi,Kerim Yıldız, ve Ak parti il başkanı Abdurahman Çetin .eleşkirt ilçesine bayramlaşma ziyaretinde bulundu.

 

Milletvekilllerini Eleşkirt belediye başkanı Sebahattin Sarı,Ak parti ilçe başkanı Aytekin Arslan,partililer ve bazı vatandaşlar karşıladı.eleşkirt belediyesinde bir süre sohbet eden vekiller.eleşkirt belediye başkanı Sebahattin Sarının her zaman yanında olacaklarını ve kendisine her konuda destek olacaklarını söylediler.belediye başkan ve ve ak parti eleşkirt ilçe başk Aytekin Arslanınn ilçenin su sıkıntısı olduğunu ve takviye gerektiğini belirtterek. vekillerden bu konuda destek istediklerini dile getirmesi üzerine ak parti ağrı milletvekillleri yeni su kaynağı konusunda kendilerine her türlü desteği vereceklerini söyledi.

 

belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektiren vekiller vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.