17 Aralık 2016 Cumartesi 15:14
AK Parti Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan Eleşkirt İlçe Emniyetini Ziyaret Etti

AĞRI - AK Parti Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti.

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

AK Parti Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, menfur terör saldırısı sonrasında bu vatan için, ülkesi için canını ortaya koyan ve şehadet şerbetinden içip şehitlik makamına ulaşan şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Başta PKK olmak üzere FETÖ ve DAEŞ dahil tüm terör örgütlerini şiddetle kınadıklarını belirten Arslan, devletin ve polisin yanında olduklarını söyledi.

Ziyarete, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Sarı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Tenekeci ile partililer katıldı.

ak-parti-eleskirt-ilce-baskani-aytekin-arslan-eleskirt-ilce-emniyetini-ziyaret-etti.jpgak-parti-eleskirt-ilce-baskani-aytekin-arslan-eleskirt-ilce-emniyetini-ziyaret-etti-001.jpgak-parti-eleskirt-ilce-baskani-aytekin-arslan-eleskirt-ilce-emniyetini-ziyaret-etti-002.jpgak-parti-eleskirt-ilce-baskani-aytekin-arslan-eleskirt-ilce-emniyetini-ziyaret-etti-003.jpg

Son Güncelleme: 17.12.2016 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.