15 Ocak 2017 Pazar 14:01
AK Parti Eleşkirt İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

Eleşkirt Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, Eleşkirt  Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, AK Parti Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan, Yücekapı Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, Yayladüzü Belde Belediye Başkanı Selahattinn Aysu ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda Belediye Başkanı Sarı da köylerdeki 55 yaş üstü 160 kadını ücretsiz olarak umreye götürecek Eleşkirtli iş adamı Adem Kılıç'a teşekkür plaketi verdi.

ak-parti-eleskirt-ilce-danisma-kurulu-toplantisi-yapildi.jpgak-parti-eleskirt-ilce-danisma-kurulu-toplantisi-yapildi-001.jpgak-parti-eleskirt-ilce-danisma-kurulu-toplantisi-yapildi-002.jpgak-parti-eleskirt-ilce-danisma-kurulu-toplantisi-yapildi-003.jpgak-parti-eleskirt-ilce-danisma-kurulu-toplantisi-yapildi-004.jpg

Son Güncelleme: 15.01.2017 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.