16 Temmuz 2017 Pazar 14:01
Düğünü Bırakıp 15 Temmuz Nöbetine Koştular

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde, yeni evlenin bir çift, düğünlerini yarıda bırakıp "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" nedeniyle düzenlenen demokrasi nöbetine katıldı.

Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk ve Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ile çok sayıda vatandaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla gerçekleştirilen "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" nedeniyle ilçe merkezinde bir araya geldi.

Gruptakiler, daha sonra ellerindeki Türk bayrakları eşliğinde FETÖ aleyhine sloganlar atarak, Kaymakamlık binası önüne kadar "Milli Birlik Yürüyüşü" gerçekleştirdi.

Yürüyüşün ardından alandaki katılımcılar demokrasi nöbetine başladı.

Bu sırada ilçedeki bir düğün salonunda düğünleri olan diş doktoru Burak ve İpek Yıldız çifti, düğün halayından çıkıp aileleriyle demokrasi nöbetine katıldı.

Bir süre alanda bekleyen gelin ile damat, Kaymakam Öztürk ve diğer protokoldekilerce darbe karşıtı tutumları sebebiyle tebrik edildi.

Gelin İpek Yılmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Demokrasi nöbetine katıldığım için çok mutluyum. Buraya duvağım ve elimdeki Türk bayrağımla geldim. Allah bir daha böyle bir şey bize yaşatmasın." dedi.

Gelin ile damat bir süre daha demokrasi nöbeti tuttuktan sonra katılımcıların alkışları eşleğinde düğün salonuna geri döndü. Çift, burada yapılan düğün ile dünyaevine girdi.

Eleşkirt Kaymakamlığı önündeki vatandaşların demokrasi nöbeti ise devam ediyor.

Son Güncelleme: 16.07.2017 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.