25 Mayıs 2017 Perşembe 09:58
Eleşkirt 100. Yıl Ortaokulu'nda TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı

Eleşkirt ilçesindeki 100. Yıl Ortaokulu'nda TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Öğrencilerin danışman öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları çalışmalardan oluşan fuarın açılışı, Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk ve Eleşkirt Belediye Başkan Yardımcısı Dadaş Sarı tarafından yapıldı. 

Öztürk ve beraberindekiler, sergiyi gezerek projeler hakkında bilgi aldı.

Okul Müdürü Nuri Kaya, burada yaptığı açıklamada, öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından, büyük emek ve özveri ile hazırlanan fuarın asıl amacı öğrencilerin yaratıcılığını geliştirmek olduğunu söyledi.

Programın sonunda katılımcılara yemek verildi ve ardından müzik dinletisi sunuldu. 

eleskirt-100.-yil-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi.jpgeleskirt-100.-yil-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi-001.jpgeleskirt-100.-yil-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi-002.jpgeleskirt-100.-yil-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi-003.jpgeleskirt-100.-yil-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi-004.jpgeleskirt-100.-yil-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi-005.jpg

Son Güncelleme: 25.05.2017 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.