30 Nisan 2015 Perşembe 22:45
Eleşkirt Belediyesi 2 bin Çam Fidanı Dağıttı

AĞRI - Eleşkirt Belediyesi, 2 bin çam fidanı dağıttı.

Ağaçlandırma kampanyası çerçevesinde Eleşkirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 2 bin fidan dağıtımını gerçekleştirdi. Fidan dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Eleşkirt Belediye Başkan Yardımcısı Dadaş Sarı, yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde dağıtımı yapılmak üzere 2 bin sarı çam ağacı fidanı getirildiğini belirterek, "Daha yeşil bir çevre ve güzel bir Eleşkirt için fidan dikimini destekliyoruz. Bu çalışmalar önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Ayrıca çam ağacı fidanı verdiğimiz kişilerden kavak ağaçlarını kesmelerini istiyoruz" diye konuştu.

 

eleskirt-belediyesi,-2-bin-cam-fidani-dagitti..jpgeleskirt-belediyesi,-2-bin-cam-fidani-dagitti.-001.jpgeleskirt-belediyesi,-2-bin-cam-fidani-dagitti.-002.jpgeleskirt-belediyesi,-2-bin-cam-fidani-dagitti.-003.jpgeleskirt-belediyesi,-2-bin-cam-fidani-dagitti.-004.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.