06 Nisan 2015 Pazartesi 16:29
Eleşkirt Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

AĞRI - Eleşkirt Belediyesi araç filosunu güçlendirdi.

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, yaptığı açıklamada, belediyenin kısıtlı araç filosunun geliştirilmesi ve genişletilmesi için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Belediyenin araç filosuna yeni vidanjör ve makam aracı kazandırdıklarını belirten Sarı, şöyle konuştu:

"Belediye bütçesinin sarsılmaması adına oldukça titiz ve emin adımlar atmaktayız. Yaptığımız projeler ve aldığımız hibelerle ilçemizin araç filosunu, hiçbir şekilde belediye bütçesi kullanmadan ve bütçeyi sarsmadan, tamamen hibe projelerle genişletmeye devam edecek ve halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek sayıya ulaştıracağız. Bu araçların ilçemize kazandırılmasında desteğini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'ye teşekkürü borç biliriz."

 

eleskirt-belediyesi-arac-filosunu-guclendirdi-003.jpgeleskirt-belediyesi-arac-filosunu-guclendirdi-004.jpgeleskirt-belediyesi-arac-filosunu-guclendirdi-005.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.